Házasság hete

FEBRUÁR 11-18.

A hármas fonál nem szakad el egyhamar.” Prédikátor 4,12b

Szeretettel várunk minden házaspárt gyülekezetünk programjaira a Házasság Hetén február 11-18. között! 

Részletek:
Egy rövid áhítatos füzetet adunk át a házaspároknak február 11-én vasárnap a templomban, melyben minden napra egy-egy igei üzenetet találnak. Az üzenetekhez kapcsolódó kérdések a közös beszélgetések vezérfonalát biztosítják.

Kezdő alkalmunk február 11-én (vasárnap), 16:00-tól lesz a gyülekezeti teremben, ahol közösen gondolkodhatunk Pál Feri atya előadása nyomán a férfi és a nő különbözőségéről. A könnyesre nevetett szemek miatt pzs bekészítése ajánlott:-)  Gyermekmegőrzést biztosítunk. Regisztrációtokat előre is köszönjük.

Február 11-18. között (hétfőtől vasárnapig) a házaspárok bármikor meglátogathatják az érdligeti református templomot, ahol az épület körül egy imasétán vehetnek részt. (Ide nem kell regisztrálni.)

Február 14-én (szerdán, Valentin nap este) 18:00-tól randevúra hívjuk a házaspárokat. A házastársaknak egy romantikus páros estét kínálunk, amikor együtt beszélgethetnek múltról és jelenről.

A február 18-i istentiszteleten (10:00 órás)  a házaspárok áldást kérhetnek házasságukra
A Házasság Hete  záró alkalma február 18-án, 12:00-kor lesz a református óvodában. Ezen a az alkalmon egy batyus ebédet követően a héten megélt élményeket osztják meg a házastársak. Gyermekmegőrzést biztosítunk.

Kérjük a házaspárokat, hogy a batyuban annyi ételt hozzanak, amennyi számukra éppen elegendő lenne. (Ugyanakkor, ha ez akadályokba ütközne, kérjük, hogy a regisztrációban jelezzétek, hogy időhiány miatt nem tudtok batyuval készülni, viszont szívesen adakoztok egy tál hideg/meleg ételre. Szeretnénk minden akadályt elhárítani a részvételetek elől.) A részvételi szándékot online jelezhetjük a jelentkezési lap kitöltésével!

Magyarországon 2008 óta, a világon 1996 óta ünneplik a házasság hetét, melynek célja, hogy felhívják az emberek figyelmét az házasság fontosságára. A házasság hetén évről évre számos előadást és beszélgetést szerveznek, hogy ezzel is támogassák a jól működő és elakadt házastársi kapcsolatokat.